Post by ununfiwanne on Mar 5, 2022 4:21:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ True Fear: Forsaken Souls 1 2022 version ▞▞▞
True Fear: Forsaken Souls 1 Avanture mgtt
Nusipirkau pilną versiją. Baigtas 1 veiksmas, bet nėra galimybės žaisti 2 veiksmą. Po paskutinės 1 veiksmo scenos jis vis grąžina mane į pagrindinį ekraną ir prašo pradėti žaidimą, o jei spusteliu Pradėti, paleidžiama scena ir vėl grįžta į pagrindinį ekranas. Tiesiog nėra galimybės tęsti toliau. Labai nusivyliau, nes man labai patiko žaidimas!
Gražus grafinis gražus dizainas, tai labai baimės žaidimas
Šie vaikinai yra IDIOTAI. Tai kaip Resident Evil (galvosūkiai), bet šie idiotai prašo PIRKTI pilną versiją. Taigi nesijaudinkite, nebent jums patinka žaisti tik demonstracines versijas... tai užtrunka gana ilgai ir atrodo daug žadanti, bet tai tik demonstracinė versija!!!!!! šie vaikinai yra dėkingi...
Labai apmaudu, kad baigus 1 ir 2, 3 dalis dar nebuvo išleista ir praėjo amžinai nuo tada, kai atnaujinote savo Facebook puslapį.
Nežinojau, kad norint tęsti, tai kainuos pinigus. Žaidimui skyriau penketą, nes man tikrai patiko žaisti. Čia vyksta puikus žaidimas, o tada staiga... didelis nusivylimas. Atsiprašau.
Man patinka šis žaidimas, tikrai verta įdiegti, jei jums patinka baisu. tai tikrai nuotykiai, šiukšlių medžioklė. bet lėlė ir dienoraštis tikrai padeda žaidime. todėl jums niekada nereikės įstrigti bandydami išsiaiškinti galvosūkius. Vienintelis baisus dalykas buvo tai, kad turėjau sumokėti 5,00, kad užbaigčiau žaidimą. bet buvo verta. Atsisiunčiamas antrasis dabar. tikiuosi bus įdomiau!!!
Puikus žaidimas, man jis patinka. Man labai patinka svaiginantys nuotykiai, tokie kaip šis. Būtų 5 žvaigždutės, bet spustelėjus nuorodą, kad nusipirkčiau visą žaidimą, nieko neįvyksta, todėl negaliu tęsti žaidimo.
Tai žaidimas yra labai gražus, bet pabėgti labai sunku, dabar jis yra labai paprastas žaidimas, jis yra labai siaubo žaidimas.
Būčiau palikęs geresnį įvertinimą... Bet po to, kai išėjau iš žaidimo, negalėjau jo atnaujinti. Spustelėjus, kad atidarytumėte programą, jis tiesiog rodomas juodame ekrane. Labai nusivyliau, kad negaliu užbaigti šio žaidimo, nes jis buvo labai įdomus ir baisus.
Geras žaidimas, bet LABAI per trumpas, kol jie neprašo pinigų!!!
Nuostabus nuotykių žaidimas; pilnas sudėtingų galvosūkių ir yra labai interaktyvus. Siužetas taip pat įtraukiantis. Tikrai rekomenduočiau šį žaidimą visiems, kurie mėgsta nuotykių žaidimus (taip pat ir spustelėkite). Tiesiog žinokite, kad pirmą skyrių žaidžiate nemokamai – tada mokate už likusius skyrius. Žaidimas yra vertas mokėti už imo ir tai yra vienas Indie kūrėjas, kuriam neprieštarauju mokėti pinigus už sunkų darbą ir pastangas, įdėtas į žaidimą.
True Fear: Forsaken Souls 1 Cabaran bzel
True Fear: Forsaken Souls 1 Petualangan lkbu
Man patinka šis žaidimas ,,, ☺️ labai gražūs ir... Įspūdingi nuotykiai namuose .. fono garsas taip pat labai gražus .. bet koks man patinka šis žaidimas .. taip pat domina tai mano nuolankus prašymas... ir telaimina tave Dievas.. taip ir toliau, mes tave palaikysime
Labai patiko
Man patinka šis žaidimas, bet norėčiau, kad jį būtų galima žaisti nemokamai. Aš duosiu daugiau žvaigždučių, jei kada nors tai padarysite nemokamai.
Buggy ant mažo Android. Nepavyko spustelėti mažesnių elementų. Kai kurie žodžių / skaičių įkalčiai yra per maži arba silpni, kad juos būtų galima perskaityti.
Mano žmona turi 50 šio žanro DVD žaidimų, iš kurių nė vienas nėra toks sudėtingas kaip šis. Nevadinčiau jos žaidėja, bet manau, kad jai tai pavyktų naudojant pagrindinį režimą. Išbandžiau neįvesdamas pavadinimo ir labai nustebau, kad jis gana baisus, toks baisus kaip „resident evil 4“, kurį vis dar kartais žaidžiu. Paleidau ją ant mano bluestacks 4 ir pažiūriu, kaip jai tai patinka. Jei ji užsikabins taip, kaip aš, įsigilinusi į kelis kambarius, aš tikiu, kad visas žaidimas bus to vertas.
Puikus žaidimas su puikia grafika. Taip ir toliau
True Fear: Forsaken Souls 1 ایڈونچر mqlq
atsisiuntė šį žaidimą dėl nuostabių atsiliepimų. labai norėjo žaisti. bet suteikus leidimus viskas, ką daro, yra juodas ekranas. bus ištrintas parašius šią apžvalgą LABAI NUSIVYLIAU!!
Objektų juosta ekrano apačioje nesumažės. Taigi galite pamatyti arba patraukti viską, kas yra po juo. Visa kita atrodo puiku, bet aš ką tik pradėjau žaisti... puiki grafika!
Aš įsimylėjau nemokamą demonstracinę versiją pradžioje... todėl nuėjau į priekį ir nusipirkau pilną versiją. Buvo tiesiog gerai... Tiesą sakant, buvau juo nusivylęs. Tikiuosi, kad kita versija (jei yra 2 dalis) bus geresnė.
Puikus žaidimas, vertas pinigų už pilną versiją. Tačiau, jei esate pripratę prie šiuolaikinių HOG'ų, šis tikrai yra senosios mokyklos sudėtingas, nes sritys neužsidaro automatiškai, kai baigsite juos naudoti. Be to, „paslėptų objektų sritys“ nepateikia jums sąrašo ar nieko, ko ieškote. Apskritai, geras, solidus nuotykių / siaubo žaidimas.
Neįmanoma pamatyti objektų net padidinamasis stiklas nepadės, neskirtas „Android“ telefonams
Vienas geriausių žaidimų kada nors!Visiškai atitinka mano skonį... Thx!
Breach & Clear: Tactical Ops אסטרטגיה pre
Šaunus žaidimas. Ačiū už užuominas, nes kartais nesuprasdavau ką daryti. Tikėjausi, kad būsiu baisesnė, kaip viena tamsoje 😅
Būtų nuostabu, jei žaidimas būtų visiškai nemokamas. Nors dabar po kiek laiko žaidžiant norint žaisti pilną versiją reikia sumokėti apie 6 eurus...
Sumokėjau už pilną versiją po nuostabaus pirmojo skyriaus.. Pasiekiu įkėlimo ekraną ir jis sugenda.. Bandžiau dar ir dar..išvaliau talpyklą ir viskas...net perkroviau telefoną.. Net pašalinau ir iš naujo įdiegiau.. Man reikia grąžinti pinigus!
Tai trikdo jau pirmą kartą sąveikaujant. Aš tikrai nusivyliau, kad negaliu patirti žaidimo. Tikimės, kad greitai bus sutvarkyta.
Žaidimas paėmė mano pinigus ir nedavė pilnos versijos. Kitaip 5 žvaigždutės
GERAI... Taigi žemėlapio grafika buvo gera. Linksmi galvosūkių žaidimai. Nedaug siaubo.Veikėjų judėjimas yra laukiamas iš mobiliojo žaidimo, o istorija yra puiki, bet... Reikėjo mokėti, kad atrakintumėte kitus? Aww... Nemokėsiu daug už tokią kokybę. Apskritai, 4 iš 5 žvaigždučių. Reikia daugiau...
Per mažai sumokėtiems pinigams. Nusivyliau, kai užtruko vos kelias valandas. Turinys buvo nuostabus, bet daugiau niekada nemokėsiu kūrėjams. Nuplėšti.
Tai neabejotinai vienas geriausių paslaptingų žaidimų, kuriuos man kada nors teko žaisti. Jokių erzinančių priedų, jokių pinigų griebimo schemų ir žingsnis po žingsnio pagalba, kai reikia. Grafika nuostabi, o istoriją lengva sekti. Turėtumėte mokyti kitus, nes esate standartiniai vaikinai. Fantastiškas darbas. Nenustokite jų gaminti. PRAŠOME!
Antrasis yra geresnis, tačiau tai yra paprastas ir trumpas būdas, kurį turėjau sumokėti, kad gaučiau pilną versiją, ypač turint omenyje tikrai gerų, visiškai nemokamų paslėptų objektų žaidimų kiekį, ir tai nesuteikia nieko geresnio žaidimo, arba kokybė už gerą kainą, pažiūrėkite į didelių žuvų žaidimus, jie yra nuostabūs ir pigesni. Bet man vis tiek buvo smagu žaisti.
Man tikrai labai patinka žaidimas, bet man nepatinka, kad galiu nueiti tik tiek, kol nereikės sumokėti už likusią žaidimo dalį.
Kadangi tęsinį pirmą kartą suvaidinau netyčia, natūraliai noriu juos palyginti. Akivaizdu, kiek daug buvo išmokta kuriant šį ir tai puikiai įgyvendinta tęsinyje. Kai kurie dalykai, pvz., inventorius atrakinamas kiekvieno mastelio keitimo metu ir negrįžta į užrakinimą išėjus, erzina. Tačiau aš noriu to nepastebėti, nes šie žaidimai yra nuostabiai baisūs, kūrybingi galvosūkiuose ir kupini subtilaus savigarbos humoro.
Labai geras!
Labai geras žaidimas
patiko įtampa ir iššūkis, sumokėjau $$ už pilną versiją, kurią baigiau per 2 dienas (tai vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, kad šis žaidimas toks trumpas.) visa kita apie žaidimą man labai patiko. Puikus žaidimas, puiki įtampa, patiko klaiki muzika, tai padarė žaidimą įdomesnį. prašau padaryti ilgesnę versiją. Ačiū Sonia Reyes gerbėjai.
Puikus žaidimas, 5 žvaigždutės tikrai. Sumokėjau už pilną versiją, kuri mane nukelia į 1 seriją.Sick . Dėl savo malonumo norėjau pakartoti... nuo pat pradžių, bet programėlė man neleidžia to padaryti.. Kodėl taip? Tada, kai bandau atsitiktinai, tęsti siužetą, jis prašo dar vieno mokėjimo. Aš jau buvau apmokestintas daug kartų. Skaičiau kitus užrašus, kuriuose teigiama, kad jiems patinka žaidimas, grafika, kaip ir aš. Bet vis tiek negaliu pakartoti nuo 1-osios scenos... Tai turi tiek daug potencialo.
Tikrai smagus žaidimas, bet toks trumpas už 4,99 USD. Jei rimtai, tikėjausi daugiau. Sužaista per maždaug 8 valandas! Jautiesi tarsi suplėšytas!
Man labai patiko šis žaidimas. Tai vienas geriausių tokio pobūdžio. Žaisdamas nemokamą versiją, kuri buvo ilga ir smagu, žinau, kad nusipirksiu visą žaidimą. Pagarba! Vienintelė mano kritika, kai žaidžiate telefonu, kai kuriuos elementus sunku pastebėti.
tai turi būti vienas iš mano geriausių paslapčių žaidimų, kurį aš kada nors žaidžiau, esu nervingas ir daug žaidžiau. tai nėra neįmanoma užbaigti ir turi pakankamai šalto faktoriaus, kad patrauktų mano dėmesį, nes vienintelė priežastis, kodėl aš jį laikiau, buvo ta, kad tai privertė mane jaustis bailiai, jei nesilaikiau žaidimo. tai tas baisus, labai bery, gerai surežisuotas ir pagamintas!!Buvau visiškai įsimylėjęs, kai pradėjau žaisti, ir buvau visiškai įsimylėjęs, o tada pasiekiau tašką, kai reikia pasiimti 8 klavišus, kai peiliai iškrito iš sienos ir tai buvo. Visiškai negalėjau paimti peilių, kad ir ką daryčiau. Bandžiau apie 10 minučių ir galiausiai tiesiog taip pablogėjo, kad turėjau jį ištrinti. Bet viskas prieš tai buvo puiku ir man patiko. Tiesiog norėčiau, kad galėčiau tai užbaigti.
Baugu! Bet įdomu
Aš nemėgstu žaidimų, ypač telefone. Bet šis žaidimas yra epinis. Grafika nuostabi, tokia pat gera, lyg žaistum su PS ar XBOX ir pan. Siužetinė linija yra patraukli ir jus žavi. Ir tai nėra taip paprasta, kaip manote, kad tai bus. Tai iš tikrųjų leidžia spėlioti ir bėgti bandant išsiaiškinti smulkmenas. O žaidimo natų muzika puikiai atšaldo. Viskas, ko norite iš trilerio / siaubo tipo žaidimo. Neabejotinai atnaujinate ir žaidžiate žaidimą.
Įtemptos istorijos režimas yra geras. Muzika žaidimui suteikė gyvybės
geras žaidimas rekumendoju
Žaidimas nuostabus, bet negaliu jo užbaigti. Norėčiau, kad likusi žaidimo dalis būtų nemokama, nes žaidimas toks įdomus ir įtraukiantis, bet iki kito pranešimo esu paliktas ant uolos kabyklos. Išskyrus šią nedidelę su juo susijusią problemą, man patinka žaidimas
Nežinau, ar problema kyla iš mano pusės, bet praėjus dienai po viso žaidimo įsigijimo, jis nebus įkeltas. Paspaudus „Start“ pasirodo juodas ekranas ir jis nejuda toliau.
jei žaidžiau žaidimą ir tada jį įsigijau, buvau toje vietoje, kur buvau po namu esančiame kapiniame kieme, sumokėjau už šį žaidimą ir netikėtai mėgavausi juo, jis prasidėjo iš naujo dėl vienos ar kitos priežasties aš buvau ten, kur tu paimti kompasą ir prijungti rodykles nesužavėta
Vienas geriausių pabėgimo žaidimų, kokį esu žaidęs... nuostabus! Labai gerai apgalvota, yra užuominų, jei pasiklystum bet kuriuo momentu. Pridedamas vadovas, kuriame pateikiama daugiau informacijos. Grafika buvo aukščiausios klasės, o man patiko veikėjai ir įtempta siužetinė linija. Tik reikiamas galvosūkių kiekis – labai unikalus. Jūs tikrai turite mąstyti neribotai...... gana sudėtinga ir labai smagu išspręsti. Aš buvau prilipęs prie šio žaidimo valandų valandas ir nekenčiau jo atsisakyti. Nekantrauju pradėti 2 dalį!!
Nelabai intuityvus. Galėtų turėti asmeniškesnį vidinį diologą, kuris padėtų geriau išsekti užuominų, juos argumentuojant ir nepasikliaujant „Pamišusios lėlės“ pagalba taip dažnai. Pagrindinė priežastis, dėl kurios neskiriate 5 žvaigždučių, yra „pikselių medžioklė“, pvz., automobilio bagažinėje, kad pagaliau gautumėte tai, ko jums reikia. Jei jums to reikia, turėtų pakakti to auksinio blizgesio iš tolo, kaip paplūdimyje padarė „senasis Sierra King's Quest VI“, kad galėtumėte prieiti ir gauti arba išsiaiškinti, kaip jį gauti. NEAPKENKANTYS PIKSELĖS.