Post by ununfiwanne on Mar 5, 2022 4:24:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť zlato ▞▞▞
▞▞▞ Ronin: The Last Samurai 2022 version ▞▞▞
Neustále vymazáva moju recenziu, takže tu je istota, je to 1p hra navrhnutá ako MMo, veľa IAP a loot boxov na rýchlejší pokrok a robustný grind na f2p. Je to celkom cool malá hra, umelecký štýl je pekný a hrateľnosť je solídna. Nedostal som sa príliš ďaleko ako kapitola 3 alebo 4, mal som iné veci na hranie a potreboval som niečo, čím by som mohol strácať čas na výdrž. Gl je to rýchlo ťažké
Má potenciál byť peknou hrou. Určite typ výplaty za výhru. Oklamali vás, že minú 20 $ cez 2 misie a do 3. bude vaša výbava potrebovať výrazné vylepšenia. A odmeny sú odpad. Hrmm. Dávam tomu 2 hviezdičky, ale ako píšem, mením sa na 1 hviezdičku za hroznú stupnicu zostatku za 2 výhry.
Ronin: The Last Samurai Akcja uds
Práve som dokončil porážku prvého sveta a jediné, čo môžem povedať, je jednoducho úžasné, ak si užívate zážitok podobný dušiam (pocit, keď si zvyknete hrať so zviazanými rukami, získavate gudu a učíte sa, ako urobiť zo zákutí jaskynné medzery), potom sa vám to bude páčiť. Systém držania tela Sekiro je urobený veľmi dobre. Vynikajúca práca chlapci len tak ďalej!
Ovládacie prvky sú také divné, že musíte chodiť a blokovať súčasne, prečo jednoducho nemusíte oddeliť tlačidlá. Navyše nemôžete blokovať polovicu cesty komba, keď nepriateľ zaútočí. Tiež, keď nepriateľ použije ťažký pohyb, zatiaľ čo ste uprostred komba, musíte jednoducho použiť opravu poškodenia alebo mať na to možnosť.
Môže to byť len môj telefón, ale načasovanie je veľmi nekonzistentné; potreba odraziť (ľahký) a protiútok (ťažký) je hranične nemožné dosiahnuť (prinajlepšom 1/10). Veľmi vyvolávajúci hnev. Som v pohode s tým, že potrebujem veci odložiť, zbožňujem Sekiro a Dark Souls pre rovnakú mechaniku v tejto hre; ale tieto dve hry boli veľmi konzistentné s načasovaním a telegrafnými útokmi, kde táto hra je konzistentná len s tým druhým.
Načasovanie sa mi zdalo náhodne. Ako hrať hru s náhodnými skokmi oneskorenia.
Neviem, ale po najnovšej aktualizácii hra zaostáva, môj telefón je xiaomi poco x3, 5 hviezdičiek, ak je to opravené.
Toto je zábavná hra. Vyžaduje viac akcie, bitky sú zbytočné a nudné. Zapnutie špeciálnych pohybov trvá príliš dlho. Stále však hrám. Prijmite niektoré z návrhov od týchto ľudí a zarobíte viac peňazí. Ďakujeme za skvelú hru!
Je to nudná hra. Poznámka pre vývojárov, ak by ste chceli ukradnúť animácie a herné mechanizmy zo Sekiro (hra vydaná FromSoftware na PS4 a PC v roku 2017), mohli ste pridať smrteľné údery a liečivé tekvice. Niektoré archetypy spôsobujú nespravodlivý zážitok. Neodporúčam.
Od aktualizácie bolo blokovanie a kontrovanie oveľa nervóznejšie, smiešnejšie a nefungujúce.
Hra sa nedá ani otvoriť. Načítavacia stránka sa zastaví na 70 %. Veľmi sklamaný. Opravte to prosím ☹️
Skvelý nápad, zlý výsledok...je príliš ťažké posúdiť nielen útok jedného nepriateľa, ale 6 alebo 7 okolo vás... Áno, v tom som dobrý. Hrám odo dňa, keď to vyšlo, ale zatiaľ čo sa dostanem tak ďaleko, ako sa dá, určite sa dostanem... Nie je žiadny skutočný dôvod snažiť sa to vybrúsiť, len aby ste dostali takmer nič, čím by ste sa mohli posilniť, len aby ste sa dostali na ďalšiu úroveň. bude trvať 2 mesiace, kým sa nikam nedostanem... veľa šťastia.
Takže od posledných niekoľkých aktualizácií a vypracovanie chyby aktualizácie, je to stále jedna z najlepších hier, ktoré som hral v celkom niekedy, vysoko odporúčané pre hack lomka s samurajom.
29.11.2021 ODINŠTALOVANÁ HRA Túto hru by som ohodnotil nulou, ak by bola dostupná.Etapy sú príliš ťažké, Parrying/counter sotva funguje a zdroje sa ťažko získavajú. Spojením zelených predmetov získate zelený predmet. Nákupom magickej truhlice získate aj zelené predmety VŠETKY. THE. ČAS. Aktualizácia 23. 11. 2021 Stále ohodnoťte 1 hviezdičkou alebo 0 Stále rovnaké výsledky na základe hrania a pozorovania sa neoplatí kupovať veci, pretože stále dostanete zelené položky Objem reklám sa nedá ovládať. Aj keď sa nahlásia reklamy, STÁLE nahlásené reklamy. ŠOU. HORE.
Táto hra je skvelá pre fanúšikov temných duší. Keď hľadáte dobré hry na hranie na mobile, málokto má takú náročnosť a štýl ako táto hra. Má jedinečný grafický štýl, ktorý vyzerá ako atramentový a maľovaný. Hra je jednoduchá, ale zábavná. Boj pozostáva z blokovania, odvracania a udierania. Mojím jediným problémom je, že vaša zručnosť nabieha príliš pomaly (nebude ani pripravená pred prvým „šéfom“) a nemôžete sa pohybovať tak rýchlo. Celkovo vzaté, solídna mobilná hra.
Hra má potenciál, ale boj môže byť v bodoch frustrujúci. Okno pre flash counter je krátke a nie je ani zrejmé, kedy by ste mali stlačiť útok, aby ste urobili počítadlo. Keď zlyhám, neviem, či som stlačil príliš skoro alebo príliš neskoro, neexistuje žiadna spätná väzba. Poškodenie, ktoré spôsobíte pri úspešnom počítadle zábleskov, nie je také vysoké a neutrpíte toľko škôd len za zablokovanie silného útoku vs. zlyhanie počítadla zábleskov a utrpenie veľkého poškodenia. Vďaka tomu sa bleskové počítadlá jednoducho nevyplácajú.
Hra je pekná a plynulá. Jediné, čo ma znepokojuje, je, že je ťažké robiť pulty, keď netuším ako. Skúsil som sa pozrieť na sekciu vagabond a stále nerozumiem. Asi to bude treba viac vyladiť. To je odo mňa všetko
Mechanika je zábavná, ale miera obtiažnosti je založená skôr na výbave P2W ako na priamom zručnosti. Celkovo dobrá hra, ale potrebuje F2P mechaniku zbierania vybavenia, inak uviaznete týždne čakania na reklamné truhlice s nulovou cestou zlepšenia.
Milujem, keď vynaložím čas a úsilie na to, aby som zdolal úroveň, ale potom sa hra zrúti a musím to urobiť znova. Úžasné veci. Okrem toho je to slušné.
Ronin: The Last Samurai ஆக்ஷன் aht
Hra je úžasná, ale mení sa na neuveriteľne pomalú a mučivú hru, aby vás prinútila míňať peniaze. Ak.chceš hodiť peniaze na mobilnú hru (🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Boj sa na prvý pohľad zdá zaujímavý, ale keď skončí tutoriál a vy si uvedomíte, že je to len ďalšia hra s Archero; skutočne mu uberá na jedinečnosti a šarme.
Nedá sa nastaviť citlivosť tlačidiel, že útoky a oneskorenia odvrátenia sú nepríjemné. Vyhrať/získať dobré vybavenie sa určite oplatí.
Musia byť vedľajšie misie. a ovládanie je pre postavu príliš strnulé, ako keby to bol MK a jeho nudný, ako aj fhe štatistiky. Ako je to s online pvp?
Páči sa mi táto hra! Dáva mi to nejaké skutočné sekiro vibrácie, najmä s celým blokovaním a následným protiútokom. A tiež celý systém držania tela.
Zatiaľ je všetko dobré. Má estetický vzhľad Ghost of Tsushima a celkovo jednoduché ovládanie. Jednoduché hranie, náročné na zvládnutie. Žiadne rušivé reklamy, čo je veľké plus.
Koncept a umenie sú skvelé, ale pokrok je strašný a ceny sú šialené. Znížený na jednu hviezdičku, vývojár je chamtivý a hra sa zastaví v piatej kapitole. Ale žiadny strach, získajte svoj balíček reroll tokenov za päťdesiat dolárov ešte dnes! Smiešne. Ďalší dobrý koncept, ktorý zničil chamtivý vývojár.
Chcem povedať, že je to príjemná hra, no začal som si všímať pár vecí. Dokonca aj počas blokovania dostávam od nepriateľov plné poškodenie a samotná mechanika blokovania sa zdá byť nekonzistentná. Hru už vôbec nemôžem hrať, pretože je to jediná aplikácia v mojom telefóne, ktorú nemôžem spustiť, aj keď asi dva týždne funguje úplne dobre. Je tu veľa mechaník, na ktorých treba popracovať. Nie je to nehrateľné za predpokladu, že to funguje, ale už to nefunguje. (Upravte z predchádzajúcej 5-hviezdičkovej recenzie)
Úžasné, ale mimoriadne drsné s odmenami na nízkej úrovni a drahými možnosťami odmeňovania, frustrujúce. Žiadne nútené reklamy veľké plus. Milujte japonský kreslený umelecký štýl a hlasy. Návykové a náročné. Použite návod, pokyny a cvičný režim. Schopnosti plánovanie/stratégia vybavenia je kľúčová, ale padá úplne náhodne, takže ovládanie RPG je obmedzené. Veľký potenciál. Potreba prístupu na internet je nepríjemná so zlým mobilným signálom, dajte nám offline režim! Aktualizácia spomalila rýchlosť môjho útoku a pridala oneskorenie po kombinovaní.
Milujte štýl, hudba dokonale navodzuje náladu. Pripomína mi to lepšie časti Bushida. Teším sa na pokračovanie mojej postavy. Vychutnajte si možnosti po každom boji a skutočnosť, že sa otáčajú, ho udržiava svieži. Vynikajúci robotníci!
Ronin: The Last Samurai Akcijske igre xjmx
Solídna hra. Som zaseknutý, ale viem, že je to preto, že potrebujem zlepšiť svoje schopnosti. Dajte možnosť kúpiť si debnu s upgradovacím materiálom a/alebo nejaký obchod so zbraňami a dostanete 5 hviezdičiek.
Keďže ide o hru, ktorá zvládla Sekiro, je táto hra absolútne najlepšia a ku koncu sa môžete dostať k hraniu shinobi hry typu Sekiro na mobile. Jedinou nevýhodou, ktorá sa mi nepáči, je skutočnosť, že máte „energiu“, na ktorú musíte namiesto nepretržitého hrania čakať, kým ju nazbierate. Ale to je len malá nevýhoda, milujte hru bez ohľadu na to.
Ronin: The Last Samurai Action umau
Loot je, že táto hra je taká zlá, že hymna vyzerá na Xboxe dobre. Neexistuje žiadny únik, takže keď vás obklopí 6 nepriateľov naraz, zomriete, pretože sa samozrejme nemôžete dostať von tak, ako si myslel, že to bolo urobiť takto, ale povedzte, povedzte úprimne. Blokovanie je zlé, nemôžete blokovať všetky prichádzajúce útoky, oneskorenie je hrozné. Som lvl 23 stále v kapitole 3 kvôli všetkým týmto problémom. Aby ste dostali niečo dobré, musíte byť prihlásený do 2 týždňov?
Táto hra je úžasná. Najlepšia hra v rukách. Nie je to také ťažké, aby ste prestali, ale nie je to také ľahké, aby ste sa nudili alebo to rýchlo porazili. Ak chcete niečo urobiť, získajte túto hru! To bola moja recenzia, keď som začal hrať. Teraz je to stále naozaj zábavné, ale je to trochu únavné, keď nie je možné získať silné zbrane bez platenia. Stále hrajte každé kolo alebo dve, ale v skutočnosti to nie je dlhodobá hra. Určite odporúčame vyskúšať, pretože na začiatku je to super zábava.
Úžasná grafika, celkovo skvelá hrateľnosť 5. Mechanika boja proti bossom je trochu disketová.
Toto je doslova mobilná verzia Sekiro: Shadows zomierajú dvakrát, ale samozrejme oveľa horšie. Boj je takmer úplne rovnaký a nepriatelia vyzerajú veľmi podobne, až na to, že boli len pretvorení
Dan the Man: Action Platformer Arked nrv
Táto hra je HROZNÁ!! Je to len platiť za víťazstvo, zaplatiť ľahko cez $ 400 USD a stále to nie je dosť dobré pre stredné úrovne... Nestrácajte čas ani peniaze ako ja.
Nemôžem sa prihlásiť. Zakaždým, keď sa zobrazí, aktualizujte na novú verziu, aj keď som už aktualizoval na najnovšiu verziu. Prosím, opravte to!