Post by ununfiwanne on Mar 5, 2022 4:30:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Experiments ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Experiments IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju bodove ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Experiments 2022 version ▞▞▞
Ne radi! Stalno govori da ne reagira dok je na sredini razine.
Postoji toliko mnogo oglasa da se ova igra jednostavno ne može igrati. Ozbiljno vam treba TOLIKO OGLASA?!
Volim to!
Mad Skills Motocross 3 Състезателни voa
Nije baš loše, dobro je
jedina stvar koju sam trebao je da pišem neko vrijeme da to podesim i mogu dobiti ono što trebam da stupim u kontakt i vidim možemo li nabaviti novi auto, a drugi je isti kao i onaj koji moram napraviti s drugom za koju sam morao doći do top i najbolje ocijenjenih stranica kako bih pronašao put za mene u ovom tvom slučaju budućnost u tvom svijetu gdje smo s pravom osobom i dat ćemo tvoje osobno ime za tvog prijatelja novog prijatelj godinu dana fakulteta prije mjesec dana ili je slučaj u vašem slučaju ili
Volim ovo vrijeme je briljantno i dobra je aplikacija i zaokuplja me
Sjajna aplikacija :$
Cut the Rope: Experiments Puzzle nggy
Superrrrr
YUG
Previše oglasa, većina se ne može preskočiti. Mnogo više vremena provodite čekajući da se oglasi završe nego igrajući. Stvarna igra je ipak zabavna.
Najbolje
Lijepa i zanimljiva igra
Cut the Rope: Experiments FREE Geduldsspiele kyob
Nevjerojatno sviđa mi se
Odlična
Iritantni oglasi - najgore. Igra je izvrsna, ali je ograničena pohlepom.
Mrzim ovu igru
PREJAKO
Mrzim to što mi neće dopustiti da pobijedim na prvoj razini 👎👎
Volite tu igru!
Odlicna igraaa bolja je od cut the rope 2
Sjajan posao, ali isisava 60% baterije za 20 minuta. 100%
SUPER JE PRE PRE PRE DOBRO JE SIVIMA PREPORUČUJEMA DA JE INSTALIRAJU p.s NEČETE POŽALIT
Sviđa mi se igra
Cut the Rope: Experiments Παιχνίδια παζλ yht
Igra je super igrao sam sve djelo i oduševio se
Zaustavi se sam
Bila je to najbolja igra koju ste napravili dok niste počeli naplaćivati "bombone" za igranje jedne razine, pa čak i za ponovno igranje drugih razina, supermoći su bile pomalo razumljive, sada je samo tužno vidjeti kako veliki programer podleže pohlepi mikrotransakcija
Hvala vam puno na informacijama i poslat ću vam pojedinosti informacija koje ste tražili za informaciju i javit ću vam se za tu jednu, a druga je malo više nego što ću vam se javiti o toj a drugi je malo više nego što mogu reći je da se ne osjećaš dobro i javit će ti ga na telefon za drugoga a ono što telefoniraš s drugim je to jedno te isto tebi i tvojima
#ljubav
Meni se inace sve svidaju i Magic i sve
Skinuo sam ovo na svoj laptop i nisam imao slatkiše. To je čudno, ali mi se ipak sviđa
Cut the Rope: Experiments Hjernegymnastik tec
Još uvijek previše oglasa
Stalno radi u pozadini, čak i kada je zadatak prekinut i sila je prestala. Previše dopuštenja, ima pristup previše informacija. Za sada deinstalirano. Molimo popravite i ja ću ponovo instalirati, a 5 zvjezdica su vaše.
Dobra je igra
To je jako lijepa aplikacija
Sjajna igra!
Volim na nom mislim da ću ga zvati nommie
Obožavam ovu igru, ali sada je malo frustrirajuće jer ste započeli ovu novu čudnu stvar sa slatkišima u kojoj imate puno slatkiša (u osnovi života.), ali osim toga, razine sjajne igre su još uvijek izazovne nastaviti stvarati još razina !! !!!!
jedna od mojih omiljenih igrica
To je najglupa igrq i smjrsna
Kada imate slatkiš, ako želite ponoviti razinu potrebno je slatkiše, a za prelazak na sljedeću razinu potrebno je i slatkiše. Popravi ovo gdje ne moraš imati limit pa dajem 5 zvjezdica, inače je igra super!!! Sviđaju mi se tvoje igre cut the rope!!! 👍👌
Kalau kita uninstall dan kemudian kita install balik,nilai coin dia akan meningkat
Jayla555
Cut the Rope: Experiments Jumboq kyq
To je jako lijepo