Post by ununfiwanne on Mar 5, 2022 4:34:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Beasts: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Beasts: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор новца ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Beasts: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Црни екран......................Користим најбољи интернет, уређаје итд, МАКСИМАЛНО СВЕ.......НЕ ОТВАРА
Свиђа ми се...
у сваком нападу пише мрежна грешка... Нисам очекивао ово од Убисофта
Ова игра је веома кул, волим механику и свиђа ми се начин на који игра, па ако је видите, дајте јој рецензију са 5 звездица и играјте
Дуго чекање на временске капије осим ако не платите. Иначе, забаван пролазник.
Неколико грешака, али очекивано. Заиста одлична игра и много пожељнија алтернатива ВД-у.
Clash of Beasts: Tower Defense Strategi pmd
шта је ово игра?
Подсећа ме на ратове змајева, али без похања ми се свиђа
Ратни змајеви.
Почиње у реду, али онда изузетно споро напредује без плаћања. Дошао сам до нивоа 20 и потребни су дани да се нешто постигне
У поређењу са Геншином, ова игра је искрено срање. Осећам се као да је то био или студентски пројекат или веома неискусно особље. Разочаран сам у Убисофт јер је дозволио да се направи и објави заиста јефтина копија Вар Драгонса скоро 6 година касније. И Ратни змајеви су срање. Дизајни су генерички, графике и мапе изгледају као студентски рад. Убисофт би требало да троши своју енергију и финансије на своје конзолне игре.
Леп
Clash of Beasts: Tower Defense Strateginiai vju
Једном када дођете до нивоа града или зграде 5, време изградње се експоненцијално повећава. Они иду од минута до сати до дана веома брзо. Једини начин да убрзате време је потрошни материјал бачен у сандуке и битке, или да платите драгуље. Такође, напредовање у причи се ослања на унапређење нивоа вашег града.
Лепа игра
Заиста добра игра!
Добар је, невероватан, али би требало мало више да користи графику и ствари
Да ли је ово на мрежи или не ако је ван мреже, оценићу ово са 5 звездица
Игра је гринд п2в заправо није опција која је одлична. Ово је дефинитивно драгуљ игре
Смеће
Отпад игре и програмери смећа за брисање моје рецензије.
Уопште није лоше
Потрагу је тешко завршити када надоградите рудник злата или есенцију и од вас је потребно да прикупите те ресурсе. Присиљава вас да користите убрзање за нешто што можда не желите да убрзате. Експедицијски портали су такође тешки када их покренете и не можете ставити ниједну своју звер на њих.
Помало сам разочаран Убисофтом. Која је идеја иза ове игре? То је РТС са призваним зверима који напада базе? Очекивао сам заиста нешто више од добре графике. Тражио бих нешто узбудљиво и изазовно, а не продавницу да нешто освојим, хајде да урадимо нешто насумично. Видим збрку идеја и 0 јасне сврхе. Звери, мине, базе, рације. Хајде размишљај ван оквира, уради нешто оригинално. Осим звери, све остало копирају млинчеви новца врхунске игре.
Па закуцајте мој ЦОБ.....у тесто за торте, ова игра је забавнија од мог ЦОЦ-а у петак увече у режиму звери, графика и уметнички радови су на врхунском нивоу, а фактор забаве је ван листе... Видим дуга забавна будућност овде... преузмите ово и придружите се забави.
Clash of Beasts: Tower Defense Стратегически frq
Clash of Beasts: Tower Defense Chiến thuật cnre
Од јутра добијам поруку „верзија игре није важећа“ кад год покушам да покренем игру. Каже ми да ажурирам, али нема ажурирања у Плаи продавници. Поправите ово
нннгвбнббнб к5, л, крмјмм66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666665гбббгдгггггдсттгвссссссссссссссссссссссссссссссссффггггггггггххххххххххххххххххххххххххххххххххххххуггггггггггггггггггугууууууууууууууттттттклллллллллф, иииии ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,рф,,,,,,,,,,,,,,,//////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ова игра је тако забавна, свиђа ми се ова игра, ово је најмилијардерска игра која ми се свиђа јер је најпопуларнија игра
Креирали студенти са 70% труда? Страшно
То је забавна игра, волим је
Ово је моја омиљена игра до сада, хвала што сте направили ову стварно супер игру
Досадан. досадан. досадан.
The Secret Society: Mystery Eventyr axe
МИСЛИ ЈЕ ПРВО ЈЕ БИЛА ЗАИСТА КУЛА, АЛИ ОНДА НАКОН СВИРАЊА КАО ПАР САТИ УПРАВО, СЉЕДЕЋЕГ ДАНА ЈЕ ПОСТАО ДОСАДНО!! САД ГА САМО ДЕИНСТАЛИРАО. ЈЕ ОДЛИЧАН КООЛ КОНЦЕПТ СА ЗВЕРИМА И ЧУДОВИШТИМА, АЛИ ЈЕ ОТКАЗАО И НЕМА ШТА ДА СЕ РАДИ ИСТО СТАРО ИСТО СТАРО..
Није лоша игра, али не могу да спречим да се појављују нон-стоп напади мојих пријатеља из клана 😂 осим што је прилично забавно.
Супер очигледна пљачка Вар Драгонса... осим што се ВД ионако претворио у смеће, па ће можда игра клонова бити освежавајући дашак слатког ваздуха, враћајући нас у дане забаве пре него што су је Поцкет Гемс уништили са свим својим глупе глупости. Па шта дођавола, пробај, биће забавно видети која игра прва пада... то ће бити ВД
Забавна игра за млевење са добром графиком
Дошао сам до нивоа 10 и онда сам га деинсталирао пошто ми је досадио. Добио сам неке грешке при повезивању преко Ви-Фи-ја.
Одлична игра... Могла би бити мало јаснија и лакша око ажурирања. Али сређено.
Одлична игра
Апсолутно волим дизајн и механику.Велики потенцијал 💯
Имо није баш тако забавно. Преузето само да би се помогло некоме ко је био спонзорисан
Здраво моје име Вилфред
Добра игра. Хвала
Досадан