Post by ununfiwanne on Mar 5, 2022 4:40:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezený počet krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Color Puzzle 2022 version ▞▞▞
Jedna hvězda díky tomu, že vám tato hra nevyplácí žádné mince, takže pozor. Jinak bych dal dobré hodnocení. Proč tento problém nevyřešíte???
Ам Ням: Погоня Экшен hxp
Moc se mi to nelíbilo, dává vám to tolik šancí postavit bloky takříkajíc, abyste se jich zbavili.
Tato hra je extrémně obtížná v tom smyslu, že každá figurka, která se objeví, je přesným opakem toho, co je potřeba k vyčištění hrací plochy. Prakticky neexistuje způsob, jak ve hře vyniknout. Pokud byste mohli alespoň otáčet kousky, měli byste větší šanci, že se vám povede alespoň trochu dobře. Herní koncept je však dobrý, hratelnost dobrá, reklamy minimum. Celkově vzato, návykové, mohlo by to být mnohem více, kdyby vývojáři jen vylepšili pár věcí. Ale neočekávejte, že se vám bude dařit nebo budete mít vysoké skóre.
Nefunguje s vpn
Miluju hraní hry na pouhé hraní, ale už nedostávám odměny za mince. Takže už to moc nehraju.
Potřebuje práci
Chtěl bych umět otočit bloky, aby se do nich vešly.
Nevím, jak získat peníze nebo kolik jsem vyhrál
Dobrý
Dal bych tu poslední hvězdičku, nebýt jednoho malého problému. Hráč by měl být schopen otáčet dílkem, abyste jej vešli na zbývající místa. Kromě toho je to skvělá hra pro relaxaci a uvolnění na konci dne.
Ještě nevím, stále jsem ještě neviděl žádné body
Skóre pro dosažení úrovně je příliš vysoké.
Bez peněz. Od hraní, i když říkají, že ano
Color Puzzle Quebra-cabeça zdy
DALŠÍ OTRAVNÁ HRA, KTERÁ NEDÁVÁ ŽÁDNÉ MINCE ZA POUHÉ HRANÍ! HRÁT SI NEMYSLE A NUDA.
Hra je ve své podstatě jednoduchá, ale náročná. Jednoduchý koncept, ale nabízí hráči významnou výzvu k dosažení cíle. Pokud však hrajete pouze o coiny, stále zjišťuji poměr času k odměně. Přemýšlejte, jakmile nastavíte laťku svého nejlepšího skóre...nada. taaak
Milujte hru samotnou, milujte grafiku. Samotné hraní hry je uspokojující a uklidňující, dokud nevyhodí náhodné smíšené barevné bloky, které často znemožní pokračování hry a hry jsou příliš krátké. Nyní hledám takovou hru, která by byla ve svém značení bloků trochu spravedlivější. Není to příjemné, když se nemůžete nikam dostat. Toto je jediná bloková hádanka, se kterou jsem kdy bojoval. Nemůžu se s tím dostat přes 300. Taková škoda.
Uklidňující mysl
2 hvězdičky, protože jsem ještě ani nehrál, takže aktualizuji, až budu mít svůj názor. Pokračování příště......
Nejdřív se mi to líbilo!! Ale teď změnili reklamy a je velmi otravné čekat, až se objeví X, aby se reklamy zbavili. Navíc zmenšili obrazovku.
Hru jsem ještě nenastavil a chtějí, abych odpověděl. Nech mě to nejdřív zahrát.
Miluji tuto hru, jednu z nejlepších logických blokových her. Ale nyní se hra nenačte, obchod říká, že je nainstalován, ale nelze hrát.
Hloupá hra. Počítač má výhodu a dává to nejhorší na hraní
Prostě jsem miloval starší verzi této aplikace. Navzdory svému nejlepšímu úsilí jsem na něm zjistil, že jsem na něm úplně závislý... a pak jsem udělal tu chybu, že jsem si stáhl aktualizaci. a teď to jen padá a padá. Nevím, co jste udělali, ale nebyl problém to opravit. Tak smutné, že jsi teď zabil hru, kterou jsem si užíval. 😰 Řekněte mi prosím, jak získat zpět předchozí verzi nebo odinstalovat aktualizaci. Chci zpátky svou hru. Prosím Děkuji.
Hra je dobrá, jen by bylo lepší, kdybyste mohli otočit bloky
Miluji tuto hru, ale nedostávám uznání za hraní přes Just Play... Co s tím? Pokud bude opraveno, aktualizuji recenzi
dobře
To je v pořádku
Zabrzdil jsem dvakrát vysoké skóre, ale nedostávám odměny
Color Puzzle 퍼즐 etkk
náročný
Občas mi tato hra připadá obtížná, protože programování nebylo napsáno tak, aby spolupracovalo.
Color Puzzle Geduldsspiele psk
Color Puzzle 퍼즐 etkk
zábavný
Nelíbilo se mi to
Color Puzzle Quebra-cabeça sowo
Zábavné a opravdu vás nutí soustředit se na to, kam umístit svůj další kousek!
pěkný
Příjemné 😉, časově náročné. A za hraní získáváte body, které dostanete zaplaceno ▶️ 🤣 😏 🙄 😂 🙌 ▶️. Aktualizujte Stále hraji a stále platí.